Cauți legume crescute natural așa cum avea bunica în grădină? Vrei să gătești știind că legumele din farfurie sunt cu adevărat sănătoase? Atunci ai ajuns unde trebuie!

BioFresh Banat este locul unde creștem produse gustoase și sănătoase!

BioFresh Banat s-a născut din dorința de a redescoperi gustul legumelor adevărate, crescute cu grijă și migală. Producem pentru tine legume proaspete, pregătim răsaduri pentru grădina ta și îți umplem cămara cu bunătăți de iarnă.

Lucrăm pământul fertil din zona localității Sat Chinez, județul Timiș și ne dorim să îți livrăm prospețimea direct la tine acasă. Vezi aici cum poți comanda 

Produsele BioFresh Banat sunt 100% bio, iar dacă îți dorești pentru tine și familia ta legume crescute natural fără aditivi, pesticide, nemodificate genetic avem pentru tine ce este mai bun. Din gama noastră de produse pentru început vom avea:

Răsaduri roditoare

Dacă îți dorești o grădina proprie, noi te ajutăm și îți punem la dispoziție răsaduri roditoare și le instruim să dea cele mai bune legume. Poți alege între roșii cherry, roșii, ardei și vinete.

Legume gustoase

Îți punem la dispoziție legume proaspete și gustoase tot timpul anului. Poți opta pentru produse precum: roșii cherry, roșii, castraveți, salată, spanac, baby spanac, vinete, ceapă verde și pătrunjel.

Murături delicioase

Se spune că pofta vine mâncând, iar o salată de murături este mereu un plus adus preparatelor. Nu îți fă griji dacă nu ai apucat să îți umpli cămara. Noi pregătim pentru tine castraveți murați delicioși, ideali pentru mesele alături de cei dragi.

Orice ai alege, nu uita că plăcerea stă în gustul legumelor adevărate, crescute ca la bunica în grădină și poate un plus de dragoste. BioFresh Banat este despre sănătatea făcută din pasiune pentru tine și familia ta!